Batman bongattiin Japanissa – kuva päätyi Twitteriin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sarjakuvasankari Batman on monen pienen ja ison pojan lempihahmo. Musta ja mystinen lepakkomies pelastaa Gotham Cityn asukkaita viitta hulmuten. Nyt moni japanilainen hieraisi silmiään huomatessaan Batmanin ajavan erikoisella moottoripyörällä maan moottoritiellä.

Twitteriin on julkaistu kuva itse rakennetulla moottoripyörällä ajavasta supersankarista. Näyttävään pukuun sonnustautunut Batman on varmasti herättänyt huomiota. Toistaiseksi ei ainakaan tiedetä, oliko kyseessä joku tempaus vai yhden miehen halu esittää Batmania. Varusteet ovat joka tapauksessa olleet huippuunsa hiotut.

Kerroimme taannoin lastensairaalan ikkunan taakse ilmestyneistä supersankareista, joiden joukossa oli Hämähäkkimies, Hulk, Batman ja Teräsmies. Kyseessä oli ikkunanpesijöiden tempaus, jossa he pukeutuivat supersankareiksi ja tervehtivät lapsia ikkunoiden takaa. Lapset olivat luonnollisesti haltioissaan näkemästään ja painoivat kasvonsa ikkunoihin ihastellessaan rohkeita hahmoja.