Elton John pelasti ukrainalaispojan sodan kynsistä – halusi adoptoida jo aiemmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumuusikko Elton John aikoo myös tavata Venäjän presidentti Vladimir Putin maassa marraskuussa vieraillessaan, vaikka miehen esiintyminen on yritetty kieltää homopropagandan levittämisen estämiseksi.

Elton Johnilla ja hänen aviomiehellään David Furnishilla on kaksi poikalasta, kolmevuotias Zachary ja 1,5-vuotias Elijah. Elton John oli aikeissa adoptoida ukrainalaisen pojan vuonna 2009, mutta maan lait kielsivät sen pianistikuuluisuuden seksuaaliseen suuntautumiseen ja korkeaan ikään vedoten. Nyt Elton on kuitenkin päätti pelastaa pienen pojan sodan hampaista. Mies järjesti pojalle, hänen veljelleen ja isoäidille kuljetuksen pois sota-alueelta Ukrainasta.

67-vuotias Elton John on aiemmin kertonut menettäneen sydämensä pienelle ukrainalaislapselle. Pikkupojan isoäiti oli pyytänyt aatelisarvonimellä kunnioitettua muusikkoa pelastamaan heidät konfliktialueelta. Eltonin uskotaan käyttäneen laajasti sosiaalista verkostoa hyödyksi perheen pelastamisessa, Daily Mail uutisoi.

Kerroimme taannoin, että venäläinen vanhempainyhdistys on vaatinut maan hallintoa estämään laulajan suunnitellut esiintymiset maassa. Syynä on Elton Johnin julkihomous ja uusi venäläinen laki, jonka mukaan homopropagandan levittäminen ja esittäminen on kiellettyä.