Hotelli estää nerokkaasti virtsaamista seinustalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset purkavat virtsarakkojaan myös julkisille paikoille, ja suosituimpia nesteenpoistopaikkoja ovat kaiketi porttikongit, pusikot ja nurkkaukset. Kerroimme taannoin eräästä kauppiaasta, joka oli kyllästynyt takapihalleen tarpeitaan tekeviin ihmisiin, ja julkaisi virtsaajien kuvia internetissä.

Splash
Reddit

Nyt tsekkiläisessä Mikulovin kaupungissa on hoksattu hyödyntää samanlaista kikkaa nerokkaalla kyltillä. Asialla on Hotelli Marcinčákin asentama kyltti, jossa kielletään selkeästi kadulle tai portin pieleen virtsaaminen. Kyltissä kerrotaan, että mikäli laskee tarpeensa kadulle, päätyy valvontakameralle ja video julkaistaan YouTubessa.

Kerroimme taannoin välineestä, olla pyritään taistelemaan julkikuseksimista vastaan. Uutuustuote tunnistaa virtsan pienenkin määrän ja ilmoittaa siitä heti viranomaisille, jotka voivat ehtiä paikalle jo ennen kuin tekijän pää on tyhjentynyt. Parhaillaan laite on testattavana Atlantan liikennelaitoksen metroasemilla ja hisseissä.