Mies keksi itselleen oman alennuskortin – säästänyt jo satoja euroja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka sananlasku kuuluu, että punapäät eivät pääse taivaaseen, pääsevät he ainakin useaan makuuhuoneeseen. Joissakin maissa punapäitä pilkataan, mutta yleisesti pisamanenäisiä söpöläisiä ihaillaan ja pidetään jopa kaikkein seksikkäimpinä.

Brittiläinen Richard Macrae omistaa punaisen kasvokarvoituksen viiksineen, kulmakarvoineen ja tietty hiuksineen. Mies sai taannoin lahjaksi kortin, joka toimii vitsinomaisesti punapäiden kansainvälisenä alennuskorttina.

Siitä huolimatta, että kyseessä on pelkästään pilailutarkoituksessa käytettävä alennuskortti, on Richard onnistunut tinkimään tuotteiden ja palveluiden hinnoista muutaman satasen verran.

Mirror-lehden mukaan 30-vuotias mies on vilautellut alennuskorttia baareissa, takseissa, ravintoloissa ja yökerhojen sisäänkäynneillä. Osa suhtautuu korttiin suurella huumorilla, ja mies saa kaipaamansa alennuksen. Punapäitä saatetaan syrjiä ja pilkata etenkin Britteinsaarilla.