Futuraman Benderistä taiteiltiin huumesätkä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Emmy-palkittu Futurama on Simpsoneista tutun tekijän Matt Groeningin käsialaa. Yksi sarjan suosituimmista hahmoista on robottiherra Bender, jonka hurtti huumori viehättää erityisesti kaksilahkeisia katsojia. Nyt Bender on saanut suuren kunnianosoituksen faniltaan.

Redditiin on nimittäin julkaistu kuva, jossa eräs perin lahjakas savukkeiden käärijä on luonut tavallisen kääryleen sijaan Futurama-robottia muistuttavan tekeleen. Redditor on tehtaillut sätkälle vartalon pieniäkin yksityiskohtia myöten. Myös varsinaisessa sarjassa Benderin on nähty polttavan usein ainakin sikaria, joten robotti ei varmaankaan ota moista kunniaa loukkauksena.

Futuraman luoja yrittää parhaillaan etsiä sarjalle uutta televisiokanavaa, joka esittäisi suosikkisarjan seitsemännen tuotantokauden. Aiemmin sarjaa esittänyt Comedy Central kieltäytyi kunniasta. Futurama kertoo 3000-luvulla elävästä Fry-nimisestä pitsalähetistä, joka on joutunut tulevaisuuteen vuodesta 1999. Sarjassa seikkailee alkoholisoituneen Bender-robotin lisäksi unelmien tyttöystävä kyklooppi Leela.