Joan Rivers kriittisessä tilassa – herätetään pian koomasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiopersoona Joan Rivers makaa teho-osastolla ja pysyy hengissä ainoastaan koneiden avulla. Pieneen kurkkuleikkaukseen mennyt nainen sai yllättäen komplikaatioita ja hänen sydämensä pysähtyi. Kukaan ei tiedä, miltä komediennen tulevaisuus näyttää.

81-vuotias Joan Rivers on tarkoitus herättää koomasta alkuviikon aikana. Lääkärit ovat voineet vain arvuutella tulevaa, sillä vaihtoehtona on Riversin päätyminen kasviksi tai se, että hän herää normaalisti itse hengittäen, mutta viettää loppuelämänsä pyörätuolissa. Omaiset ovat tietoisia skenaarioista, ja osa naisen aivoista on tuhoutunut pysyvästi.

Joanin perhe harkitsee parhaillaan oikeusjutun nostamista eikkausta suorittanutta yksityisklinikkaa kohtaan. New York Daily Newsin mukaan alkujärkytys on kääntymässä vihaksi. Joan oli vielä hyväkuntoisena esiintymislavalla päivää ennen leikkausta. Joan Riversillä on pitkä ura televisiossa. Hänet tunnetaan rempseänä käheä-äänisenä juontajana, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään julki.