Mies vaaransi henkensä selfien takia – älä tee perässä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet henkensä vaarantaneista ihmisistä, joiden tekojen ainoana tarkoituksena on ollut ottaa itsestään ikimuistoinen selfie, eli omakuva. Nyt esittelemme köyhällä järjellä varustetun miehen, jonka kuvausidea muuttui hetkessä uhkaavaksi vaaratilanteeksi ja sai sivusta kuvaussessiota seuranneet varpailleen.

YouTube
YouTube

Englannin kaakkoisrannikolla sijaitseva Beachy Head on korkeimmillaan 162 metriin kohoava liitukivestä muodostunut niemi. Paikka on tunnettu etenkin sen synkistä itsemurhatilastoista, ja 20 ihmistä päättää päivänsä vuosittain jyrkänteeltä hypäten. Alueella on oma itsemurhapartio, joka pelastaa itsemurhaa yrittäviä henkilöitä vuorokauden ympäri.

Yleensä normaalilla aivokapasiteetilla ajattelevat ihmiset eivät riskeeraa henkeään ainakaan valokuvan takia. Nyt idioottien esimerkkinä toimii mies, joka istui haperolla jyrkänteellä ainoastaan siksi, että hän halusi hyvän valokuvan. Tekisitkö sinä mitä vain onnistuneen kuva takia?