Paris Hilton intoutui mutaleikkeihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonille on kasvanut rikkaan liikemiessukunsa kannustamana taitava bisnesvaisto. Taannoin tähden uutisoitiin tekevän nykyisellä DJ-urallaan huikeita summia rahaa.

Ibizan Amnesia-yökerhossa levyjä soittaneen Parisin neljän illan keikkapalkkio oli noin kaksi miljoonaa dollaria. Kaikki Paris Hiltonin aika ei kuitenkaan kulu valmiiksi luotujen biisilistojen soittamiseen DJ-pöydän takaa.

Seurapiiritähti lomaili taannoin espanjalaisella Formenteran saarella, jossa hän intoutui hyppäämään mutakylpyyn ystäviensä kanssa. 33-vuotias tähti jakoi mutakylpysessioista kuvamateriaalia Instagram-tilillään.

Paris Hilton on muusikon uransa lisäksi näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan myös siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Hän erosi hiljattain suomalaissukuisesta mallista River Viiperistä.