Rihanna tanssi bikineissä – ystävätär julkaisi videon netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin sinkkuelämän pariin palannut laulajatar Rihanna on lomaillut viime aikoina etelän auringossa. Laulajatar on jakanut faniensa iloksi reissultaan runsaasti kuvamateriaalia, ja osassa kuvista hän poseeraa varsin vähissä vaatteissa.

Nyt Rihannan ystävätär Melissa Ford on puolestaan jakanut videomateriaalia, jossa laulajatar on antautunut lomamatkallaan rytmin vietäväksi. Videoilla ihonvärisiin bikineihin sonnustautunut poptähti esittää kameralle seksikästä tanssia luksusjahdin kannella.

Rihannan suhdesoppaa on käsitelty viime aikoina runsaasti. On-off -poikaystävä Draken mukaan Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.