Ruokalähetin palvelu pelasi – haki asiakkaalle PlayStationin ja FIFA-pelin

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikoinaan asiakas käveli pizzeriaan ja tilasi itselleen ruokaa kotiinkuljetuksella. Hän hyppäsi myös itse pizzakuskin kyytiin ja pääsi ruoan kanssa pienestä lisämaksusta kotiinsa. Toinen pyysi pizzakuskia tuomaan hänelle tilatun ruoan lisäksi tupakkaa – rahaa vastaan totta kai.

Onneksi myös muualta maailmalta löytyy vastaavia esimerkkejä rennoista pizzaläheteistä, jotka ottavat asiakaspalvelukokemuksen tärkeänä meriiittinä koko yritykselle. Uusin esimerkki tulee Irlannista. Sen lisäksi, että eräs asiakas halusi tilata kotiinsa ruokaa muokattuna annoksena, oli hän lisännyt tilaukseensa kainon pyynnön. Tilauskopio löytyy Twitteristä.

Mies oli tilannut kiinalaisesta ravintolasta 17,50 euron edestä ruokaa. Netin kautta tehdyn tilauksen yhteyteen hän liitti viestin, että voisiko ruokalähetti piipahtaa kuljetusmatkan aikana toisessa osoitteessa. Siellä odottaisi PlayStation 3 -konsolin ohjain ja FIFA 14 -peli. Hän lupasi maksaa lisävaivasta kolme euroa ylimääräistä. Mies sai haluamansa annokset ja konsolitarvikkeet kotiin. Kuljettaja niittää parhaillaan suurta suosiota netissä – kunnes joku byrokraatti hyökkää ravintolan kimppuun ja tuomitsee toiminnan laittomana ja sääntöjen vastaisena.