Anais Zanotti kuuma näky rannalla – kuvasi itsekin itseään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin vastikään Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 28-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa, ja nyt hän on lekotellut uimarannalla.

Anais kuvattiin Miami Beachilla, jossa hän otti aurinkoa. Ilmeisesti myös Anais itse piti näkemästään, sillä hän ryhtyi yllättäen kuvaamaan itse itseään kesken auringonoton.

27-vuotias ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.