Autoilija törmäsi uskomattomaan näkyyn – onneksi oli kamera mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläiset liikennevideot ovat nykyään jo oma taiteenlajinsa. Vaarallisia, outoja ja toisinaan täysin pähkähulluja tilanteita esittelevät videot päätyvät usein Youtubeen koko maailman nautittavaksi.

YouTube
YouTube

Internet-käyttäjien hämmennystä keränneellä Youtube-videolla autolla matkustavia venäläismiehiä on kohdannut varsin odottamaton näky. Tien reunalla kulkee nimittäin elävä tiikeri, joka tuntuu suhtautuvan sitä kuvaaviin miehiin yllättävän tyynesti. Myös venäläismiehet eivät juurikaan tunnu pelkäävän auton lähellä tepastelevaa petoeläintä.

On epäselvää, miten tiikeri on päätynyt vaeltamaan autotielle. Kyseessä saattaa olla Itä-Siperian metsissä asuva, erittäin uhanalainen amurintiikeri. On myös mahdollista että kissaeläin on karannut rikkaan yksityisen keräilijän kokoelmista.