Rillit huurussa -kaunottaren alastonkuvat nettiin – näin hän reagoi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Kaley Cuoco tunnetaan erityisesti Rillit huurussa eli The Big Bang Theory -komediasarjasta, jossa hän näyttelee Penny-nimistä hahmoa. Tähti meni 31. joulukuuta naimisiin tennispelaaja Ryan Sweetingin kanssa.

Kaley Cuoco on yksi lukuisista naisnäyttelijöistä, joiden alastonkuvat levisivät julkisuuteen hakkereiden toimesta alkuviikosta. Komediatähti reagoi tapaukseen omalla humoristisella tavallaan. Hän jakoi Instagramissa kuvan itsestään ja aviomiehestään rannalla, ja kuva oli sensuroitu – siitäkin huolimatta, että intiimialueet eivät edes alkuperäisessä otoksessa näy.

– Tuntuu kuin olisimme unohtaneet jotain?, Kaley kirjoitti kuvatekstissä.

28-vuotias Kaley Cuoco on esiintynyt televisiouransa lisäksi myös elokuvissa. Hänen roolitöitään on nähty muun muassa elokuvissa Lucky 13, The Hollow, Cougar Club, The Penthouse ja Hop. Neito deittaili parin vuoden ajan Rillit huurussa -vastanäyttelijäänsä Johnny Galeckia. Cuoco kertoi taannoin Cosmopolitan-lehdelle ottaneensa silikonirinnat 18-vuotiaana vuonna 2004. Kaley ei ole katunut päätöstä päivääkää, sillä tähden mukaan rintaimplanttien ottaminen oli hänen elämänsä paras päätös.