Kim Kardashian on Vuoden nainen 2014 – rintavana gaalajuhlassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkistähti Kim Kardashian nousi suuren yleisön tietoisuuteen kotipornoelokuvan tähtenä, mutta nykyään hänet tunnetaan kyemmiä miljoonia dollareita vuodessa bisneksillään tienaavana supertähtenä. Rahasta ja luksuselämästä ei siis ole hänen, Kanye Westin ja North West -tyttären perheessä pulaa.

GQ-miestenlehti järjesti Lontoossa tiistai-iltana GQ Men Of The Year Awards -gaalajuhlat, joita myös Kim Kardashian oli miehensä kanssa juhlistamassa. Katseita keräävään lateksitoppiin ja asemetallia sisältäneeseen mekkoon pukeutunut seurapiirikaunotar pokasi tilaisuudessa vuoden naisen palkinnon.

Kim Kardashian julkaisee lähiaikoina yli 300 sivuisen kuvakirjan omista selfie-kuvistaan. Kim julkaisee itsestään päivittäin sosiaalisessa mediassa selfie-poseerauskuvia, ja verkossa liikkui aikoinaan jopa vitsi, että Kardashian saisi kuvistaan vaikka kirjan. Vitsistä tuli totta, kun kirjakustantaja Rizzoli ilmoitti julkaisevansa huhtikuussa 2015 Selfish-nimisen 325-sivuisen teoksen, joka on koostettu Kimin selfie-valokuvista.