Näin pidät seksilelut salassa – viisi vinkkiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Masturboimista on pidetty entisaikaan paheellisena, ja joidenkin mielessä saattaa itää edelleen ajatus, jonka mukaan itsetyydytys on syntistä. Olemme uutisoineet usein masturboimisen hyödyistä, joihin lukeutuvat mielihyvän lisäksi erilaiset terveysvaikutukset. Naiset salailevat itsetyydytystä miehiä useammin.

Kainomielisimmät naiset eivät välttämättä uskalla edes ostaa itselleen seksileluja sen pelossa, että jäävät omatoimisista seksiseikkailuista kiinni. Vibraattorin tai muun erotiikkavälineen avulla saattaa kuitenkin saavuttaa korvannipukoita kuumottavan hekuman helpommin ja moniulotteisemmin ilman, että tarvitsisi touhuta sormet rakkuloilla.

Mikäli asuu muiden ihmisten kanssa, eikä halua saman katon alla elävien tietää itsetyydytyksestä, voi vibraattoriksi valita hiljaisemman version. Suurempia sauvoja on hieman hankalampi piilottaa, mutta osa seksileluista on naamioitu näyttämään muulta kuin klitoriskiihottimelta. Myös välineen hankinta on tehty nykyaikana helpoksi.

Moni vierastaa seksikaupoissa käymistä. Erotiikkaliikkeissä myydään kuitenkin paljon muutakin kuin käsivarren paksuisia hieromasauvoja ja esimerkiksi osa naisista ostaa aikuisten lelukaupoista erilaisia asusteita, kuten sukkahousuja. Seksikauppojen käyttämät muovipussit ovat yleensä huomaamattomia tai jopa teetetty kokonaan toisen arkisemman firman nimellä. Mikäli tilaa lelunsa postimyynnistä, on paketti lähes aina huomaamattoman ruskea ja tylsä, eikä lähettäjän nimestä voi arvata sisältöä, Femail First muistuttaa.

Lelulla leikkimiseen on hyvä varata oma aikansa ja paikkansa. Mikäli asuu kimppakämpässä, kannattaa oveen hankkia salpa tai lukko. Session voi myös suorittaa kylpyhuoneessa vedenkestävän vibraattorin avulla. Jos ei halua voihkimisen kantautuvan toisten korviin, voi asiaa peitellä musiikin avulla. Sen jälkeen, kun leluja alkaa kertyä enemmän, kannattaa ne säilyttää omassa laatikossaan puhdistusaineen, liukuvoiteen ja muiden oheistuotteiden kera.

Uusimmat