Näin pidät nautintolelusi piilossa – viisi vinkkiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itsetyydytystä pidettiin entisaikaan paheellisena, ja joidenkin mielessä saattaa itää edelleen ajatus, jonka mukaan sellainen on syntistä. Olemme uutisoineet usein itsetyydytyksen hyödyistä, joihin lukeutuvat mielihyvän lisäksi erilaiset terveysvaikutukset. Naiset salailevat sitä miehiä useammin.

Kainomielisimmät naiset eivät välttämättä uskalla edes ostaa itselleen nautintoon liittyviä välineitään piilossa sen pelossa, että jäävät omatoimisista puuhistaan kiinni. Hieromasauvan tai muun välineen avulla saattaa kuitenkin saavuttaa korvannipukoita kuumottavan hekuman helpommin ja moniulotteisemmin ilman, että tarvitsisi touhuta sormet rakkuloilla.

Mikäli asuu muiden ihmisten kanssa, eikä halua saman katon alla elävien tietää itsetyydytyksestä, voi hieromasauvaksi valita hiljaisemman version. Suurempia sauvoja on hieman hankalampi piilottaa, mutta osa välineistä on naamioitu näyttämään aivan muulta. Myös välineen hankinta on tehty nykyaikana helpoksi.

Moni vierastaa alan kaupoissa käymistä. Niissä myydään kuitenkin paljon muutakin kuin käsivarren paksuisia hieromasauvoja ja esimerkiksi osa naisista ostaa aikuisten lelukaupoista erilaisia asusteita, kuten sukkahousuja. Seksikauppojen käyttämät muovipussit ovat yleensä huomaamattomia tai jopa teetetty kokonaan toisen arkisemman firman nimellä. Mikäli tilaa lelunsa postimyynnistä, on paketti lähes aina huomaamattoman ruskea ja tylsä, eikä lähettäjän nimestä voi arvata sisältöä.

Lelulla leikkimiseen on hyvä varata oma aikansa ja paikkansa. Mikäli asuu kimppakämpässä, kannattaa oveen hankkia salpa tai lukko. Session voi myös suorittaa kylpyhuoneessa vedenkestävän hieromalaitteen avulla. Jos ei halua voihkimisen kantautuvan toisten korviin, voi asiaa peitellä musiikin avulla. Sen jälkeen, kun leluja alkaa kertyä enemmän, kannattaa ne säilyttää omassa laatikossaan puhdistusaineen, liukuvoiteen ja muiden oheistuotteiden kera.