Nyt riittää silmänruokaa – supermallit yhteisellä bikinivideolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuodesta 2009 mallin töitä tehnyt ja julkisuudessa ollut yhdysvaltalainen Katherine Elizabeth Upton, tunnetaan paremmin lyhyellä nimellä Kate Upton. Tähti nousi tällä viikolla uutisiin, kun hänen kaiken paljastavat alastonkuvansa vuosivat verkkoon lukuisten muiden julkisuuden henkilöiden yksityisten kuvien kanssa.

YouTube
YouTube

Nyt Kate Upton ja lukuisat muut Sports Illustrated -lehdestä tutut mallit nähdään esittelemässä kuuluisia muotojaan Swimsuit 2014 -videolla. Katen ohella muun muassa Nina Agdalin, Emily Ratajkowskin ja Chrissy Teigenin tähdittämällä videolla mallikaunottaret poseeraavat upeissa maisemissa Lee Bricen Girls in Bikinis -kappaleen soidessa taustalla.

22-vuotias mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.