Komedialegenda Joan Rivers on kuollut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiopersoona Joan Rivers on menehtynyt 81-vuotiaana. Komedienne sai viime viikon torstaina yllättäen sydänpysähdyksen ollessaan rutiininomaisessa kurkkuleikkauksessa. Rivers kiidätettiin teho-osastolle ja häntä pidettiin hengissä koneiden avulla. Nyt hän on menehtynyt tulematta enää tajuihinsa.

81-vuotias Joan Rivers oli tarkoitus herättää koomasta tällä viikolla. Omaisten tiedossa oli, että hänen aivonsa olivat tuhoutuneet peruuttamattomasti. Vaihtoehtona oli Riversin päätyminen lähes tiedottomaan tilaan tai se, että hän olisi herännyt normaalisti itse hengittäen ja viettänyt loppuelämänsä pyörätuolissa. Rivers menehtyi viime yönä rauhallisesti, omaiset vahvistivat TMZ-julkaisulle.

Joan Riversin perhe harkitsee parhaillaan oikeusjutun nostamista eikkausta suorittanutta yksityisklinikkaa kohtaan. Joan oli vielä hyväkuntoisena esiintymislavalla päivää ennen leikkausta. Joan Riversillä on pitkä ura televisiossa. Hänet tunnettiin rempseänä käheä-äänisenä juontajana, joka ei pelkää sanoa mielipiteitään julki.