Meikkivaras rysän päältä kiinni – pidätyskuva kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaiset rikolliset pantiin entisaikaan kirkkojen sisäänkäyntien yhtetyteen jalkapuuhun, jotta he saivat julkisen nöyryytyksen tekojensa johdosta. Yhdysvalloissa käytetään samaa menetelmää nykyaikaisemmassa muodossa, kun poliisit julkaisevat rikollisten pidätyskuvia tekijöiden nimitietojen kera.

Poliisi
Poliisi

Nyt netissä kiertää Washington Countyn poliisilaitoksen julkaisema kuva 31-vuotiaasta naisesta. Mikäli naisen tekemää rikosta ei tietäisi, voisi hänen veikata kiintyneen omintakeiseen meikkaustyyliin. Naurukerrointa kuitenkin nostaa tieto, jonka mukaan nainen oli varastanut ennen kiinni jäämistään meikkejä 114 dollarin arvosta.

Varas oli mitä ilmeisimmin ehtinyt jo testaamaan uusia meikkejä, joiden joukossa komeilivat myös kuvassa loistavat riemunkirjavat luomivärit. Jo kaupassa pidätetty nainen oli teeskennellyt, että hänen varastamansa meikit olisivat olleet käytettyjä. Hän tunki sormensa tuotteisiin, KFSM-uutiskanava uutisoi.