Rihanna uhmaa Instagramia – herutuskuvia ystävättären tilillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Barbadossyntyinen laulajatar Rihanna nousee aika ajoin otsikoihin musiikkinsa ohella rohkean tyylinsä ansiosta. Tähti on kunnostautunut paljastiven kuvien levittämisessä jopa niin paljon, että hän sai keväällä väliaikaisesti jäähyä Instagramista.

Instagram-pannan uhka ei ole kuitenkaan estänyt Rihannaa jakamasta seksikkäitä kuvia sosiaalisessa mediassa, sillä hän on keksinyt ovelan porsaanreiän kiellon uhmaamiseen. Laulajatar on nimittäin viime päivinä jakanut itsestään uskaliaita bikinikuvia ystävänsä Melissa Forden Instagram-tilillä. Tuoreissa otoksissa Rihanna poseeraa ihonvärisissä bikineissä luksusjahdin kannella.

Rihannan suhdesoppaa on käsitelty viime aikoina runsaasti. On-off -poikaystävä Draken mukaan Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.