Robert Pattinsonilla uusi rakas – pokasi brittipopparin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Robert Pattinson teki ensimmäisen elokuvaroolinsa elokuvassa Harry Potter ja liekehtivä pikari vuonna 2005, mutta komistus nousi koko kansan tietoisuuteen vampyyrielokuvasarja Twilightin myötä. Mies seurusteli Twilight-vastanäyttelijä Kristen Stewartin kanssa, kunnes suhde päättyi myrskyisästi pettämisskandaalin myötä.

Splash
Splash

Robert Pattinson on sittemmin onnistunut pitämään ihmissuhde-elämänsä melko hyvin piilossa julkisuudelta. Nyt The Sun -lehti kuitenkin raportoi miehen löytäneen vihdoin uuden rakkauden kohteen. Tähden kerrotaan deittailevan FKA Twigs -nimellä tunnettua brittiläistä laulajatarta, jonka oikea nimi on Tahliah Barnett.

Elektronista trip hop -vaikutteista musiikkia esittävä laulaja-lauluntekijä FKA Twigs on kerännyt mainetta elokuussa julkaistun LP1-debyyttilevynsä myötä. The Sunin mukaan Robert Pattinson ja FKA Twigs ovat tapailleet toisiaan salaa jo jonkin aikaa, ennen kuin suhde tuli taannoin julkisuuteen.

Hiljaiseloa Kristen Stewartista eroamisen jälkeen pitänyt näyttelijäkomistus Robert Pattinson herätti viime vuonna kohua haukkumalla Twilight-elokuvasarjan faneja. Hän oli erityisen hämmästynyt siitä, että teinielokuviksi leimatun sarjan fanijoukoissa seisoi myös varttuneempaa väkeä.

Splash
Splash
Splash
Splash