Kaukosuhteen pelastaja – hieromasauvaa voi ohjata älypuhelimella etänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hieromasauvat tuovat seksikästä suolaa pariskunnan erotiikkaleikkeihin. Yksi tasokkaimmista keksinnöistä on We-Vibe -hieromasauva, joka on voittanut muotoilullaan useita alan palkintoja. Kauko-ohjattavaa laitetta voi käyttää joko kahdenkeskisen aktin aikana tai yksin.

Nyt erotiikkavälineitä myyvä Lovehoney esittelee We-Vibe 4 -tuotteen YouTube-videollaan. Heti alussa käy selväksi, että se sopii erinomaisesti esimerkiksi kaukosuhteessa eläville, sillä sitä voi ohjata puhelinsovelluksen avulla vaikkapa toiselta puolelta maapalloa. Tämä jos mikä mullistaa parien intiimielämän lopullisesti.

We-Vibe 4 -malli on varustettu ladattavalla akulla ja tutulla, kehoa hivelevällä muotoilulla. Vibraattorin kaksi moottoria takaavat ultimaalista nautintoa kuudella eri nopeudella ja kymmenellä eri voimakkuudella. Tuote on vedenkestävä ja sitä voi käyttää yhdellä latauksella kolme tuntia putkeen. Hieromasauvan etäohjailemisen mahdollistava sovellus on ilmainen.