Seksiä kaukosuhteessa – vibraattoria ohjataan älypuhelimella mistä vain

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vibraattorit, dildot, hieromasauvat ja kiihottimet tuovat seksikästä suolaa pariskunnan erotiikkaleikkeihin. Yksi tasokkaimmista keksinnöistä on We-Vibe -vibraattori, joka on voittanut muotoilullaan useita alan palkintoja. Kauko-ohjattavaa seksilelua voi käyttää yhdynnän aikana tai yksin.

YouTube
YouTube

Nyt erotiikkavälineitä myyvä Lovehoney esittelee We-Vibe 4 -tuotteen YouTube-videollaan. Heti alussa käy selväksi, että se sopii erinomaisesti esimerkiksi kaukosuhteessa eläville, sillä vibraattoria voi ohjata puhelinsovelluksen avulla toiselta puolelta maapalloa. Tämä jos mikä mullistaa parien seksielämän lopullisesti.

We-Vibe 4 -malli on varustettu ladattavalla akulla ja tutulla, kehoa hivelevällä muotoilulla. Vibraattorin kaksi moottoria takaavat ultimaalisia orgasmeja kuudella eri nopeudella ja kymmenellä eri voimakkuudella. Tuote on vedenkestävä ja sitä voi käyttää yhdellä latauksella kolme tuntia putkeen. Vibraattorin ohjailemisen mahdollistava sovellus on ilmainen.

Uusimmat