Dildo toimittajan korvaan – suora uutislähetys sai nolon käänteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Television suorissa lähetyksissä on aina vaarana se, että ohjelma ei etene käsikirjoituksen mukaan. Uutisreportterit edustavat kaiketi eniten televisiossa noloihin tilanteisiin joutuvia ihmisiä, sillä tapahtumapaikalta raportoimiseen vaikuttavat tekniikan lisäksi sääolosuhteet sekä toiset ihmiset ja eläimet.

Yleensä ammattilaiset hoitavat uutisoinnin rautaisella otteella taustahälystä tai hankalista olosuhteista huolimatta. Jostain syystä tavalliset ihmiset muuttuvat sen sijaan apinoiksi kameroiden läsnäollessa, ja tästä on nyt todisteena Vine-palveluun julkaistu kohtaus uutisista. Reportteri joutuu dildohyökkäyksen uhriksi.

Kameralle puhuvan toimittajan taustalle ilmestyy mies violetin dildon kera. Häirikkö juoksee toimittajan taakse ja aloittaa dildolla lätkimisen. Jossain vaiheessa dildo käväisee reportterin kasvoilla ja korvassa. Toimittaja väistää seksilelua, mutta jatkaa uutisointia normaalisti samalla, kun vartija puuttuu tilanteeseen.