Kim Kardashian meloi näyttävissä bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen seurapiirikaunotar Kim Kardashian on tullut monille tutuksi viihdelehtien lisäksi tähden julkkisperheen edesottamuksia seuraavasta Rikkaat Kardashianit -sarjasta. Kimin uskotaan kuitenkin jättävän lähiaikoina sarjan taakseen, sillä hän haluaa karistaa tosi-tv-julkkiksen viitan pois harteiltaan.

Vaikka realitytähden ura olisi Kimille pian menneisyyttä, ei hän varmastikaan tule lopettamaan maailmankuulujen muotojensa esittelemistä julkisuudessa. Tuoreissa Instagram-kuvissaan punaisiin bikineihin pukeutunut seurapiiritähti nähdään käsittelemässä melaa lainelaudan päällä lomallaan Meksikossa.

Kim Kardashian nousi aikoinaan julkisuuteen seksivideon avulla. Sen jälkeen nainen on kerännyt faneja realityohjelman avulla, ja tätä nykyä hän tähdittää rahakasta brändiä ympärillään. Sarjan lopettamispäätös on varmasti vaikea, sillä hänen koko perheensä on myynyt elämänsä realityohjelmalle, People-lehti sivaltaa.