Scarlett Johansson synnytti tyttölapsen – sai ruusuisen nimen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Scarlett Johansson on nähty tänä vuonna valkokankaalla Captain American jatko-osassa ja Lucy-elokuvassa. Tähti on siis työskennellyt viime vuosina varsin ahkerasti, mutta nyt näyttelijätär siirtynee äiteyslomalle.

Nyt Scarlett Johanssonille ja hänen kihlatulleen, Romain Daurialle on tullut The Associated Press -uutistoimiston mukaan iloista perheenlisäystä. 29-vuotias näyttelijätär synnytti tyttären, jolle pariskunta on antanut nimen Rose.

Johanssonin tiedottajan mukaan pariskunta haluaa pitää lapsensa pois julkisuudesta. He kuuluvat julkisuuden henkilöiden jälkikasvun yksityisyyttä ajavan No Kids Policy -järjestön kannattajiin.

New Yorkissa syntynyt Scarlett Johansson on deittaillut monia julkkiksia, kuten näyttelijä Josh Hartnettia. Hän meni naimisiin vuonna 2008 Ryan Reynoldsin kanssa, ja pari erosi kahta vuotta myöhemmin. Tällä hetkellä tähti tapailee vuonna 2012 tapaamaansa journalisti Romain Dauriacia. Pari meni viime vuoden syyskuussa kihloihin.