David Hasselhoff paljasti – pukeutuu joskus David Hasselhoff -naamariin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alkukesästä Suomessa piipahtanut David Hasselhoff tunnetaan hänen kiharapäisen ulkonäkönsä lisäksi myös verrattomasta supliikistaan. Ritari Ässän Michael Knightina maailman maineeseen noussut mies on nyt päättänyt tehdä elämästään yksityisemmän ja hänellä on erikoinen tapa piiloutua katseilta.

davidhasselhoff16062014

Mies nimittäin kertoo pukeutuvansa toisinaan naamariin, jossa on hänen oma kuvansa. Tällöin kukaan ei usko, että naamion takaa löytyy näyttelijä itse. UKTV:n haastattelun mukaan tämä auttaa miestä elämään normaalia elämää ilman ympärillä pörrääviä faneja ja paparazzeja. Hänen uskotaan vitsailleen tarinan kertoessaan.

David Hasselhoff on kuitenkin myöntänyt käyttäneensä kuuluisuuttaan hyväksi takavuosina ylinopeussakot välttääkseen. Kerroimme taannoin, että Hasselhoff oli sepittänyt poliiseille tarinan itsestään ajavasta K.I.T.T.-autosta, ja hekottanut, että ei voinut kontrolloida kulkuneuvoaan. Poliisit olivat tunnistaneet miehen ja jättäneet sakot antamatta.