Mies masturboi työtoverin kahvikuppiin – jäi kiinni käsi jalkovälissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Epätoivoisessa rakkaudessa on tyypillistä, että toinen osapuolista turvautuu äärimmäisiin keinoihin toivottua huomiota saavuttaakseen. Joskus teot äityvät niin merkillisiksi, että lopputuloksena on noloja ja ahdistavia tilanteita.

Toisinaan ihmiset tekevät rakkauden kohteestaan pakkomielteen ja tällöin ihastumiseen tulee mukaan sairaita piirteitä. CBS Minnesota uutisoi rautakaupassa työskennelleestä John R. Lind -nimisestä miehestä, joka kerjäsi työkaverina olleen naisen huomiota hyvin erikoisella tavalla. Mies nimittäin ejakuloi kaksi kertaa naisen kahvikuppiin ja neljä kertaa hänen työpöydälleen. Osan siemennesteestä hän pyyhki naisen hiusdontsiin.

Lind jäi kiinni, kun hänen ihailemansa nainen yllätti miehen käsi haaroissa pöydän luota. Samalla selvisi syy, miksi naisen kahvi oli maistunut muutaman kerran niin omituiselta. Hän oli syyttänyt pialle mennyttä kermaa. Lindiä odottaa syyte seksuaalirikoksesta ja hän joutuu maksamaan 4.500 dollarin sakot.