Mies söi lounaansa metroaseman lattialta – silminnäkijät tyrmistyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni on kuullut sanonnan ”Niin puhdas, että siltä voisi syödä”. Nyt eräs sankarillinen mies on todistanut, ettei kyseessä ole pelkkä sanonta. Ravi Dalchand on nimittäin BISSEL-lattiapesurikauppias, joka halusi osoittaa, että hän itse luottaa tuotteeseensa kuin kiveen. Niinpä hän suuntasi metroon.

Splash
Splash

Metroasemien lattioilla on ollut kaikki kuviteltavissa olevat saastat ulosteista oksennukseen. Nyt Dalchand kuitenkin pesi lattin kaupittelemallaan höyrypesurilla, minkä jälkeen hän kaatoi lattialla pasta-annoksen ja ryhtyi syömään sitä suoraan lattialta. Kaiken lisäksi mies jopa kaapi lattialta loput kastikkeesta leipäpalalla suuhunsa. Silminnäkijät eivät voineet uskoa tapahtunutta.

Splash
Splash
Splash
Splash