Ohhoh! Pamela Andersonia ei ole tunnistaa samaksi ihmiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson oli 1990-luvulla superjulkkis erityisesti Baywatch-roolinsa myötä. Vaaleaverikkö on tuttu näky rohkeista kuvista, ja hän on poseerannut alasti muun muassa Playboyn sivuilla.

pamelaanderson06092014

Nyt Pamela Anderson nähdään kuitenkin tuoreessa kansikuvassa aivan erilaisena kuin millaisena hänet on totuttu näkemään. 47-vuotias tähti poseeraa Notofu-lehden tuoreen numeron kannessa vanhanaikaisen siveellisissä, jopa hienostuneissa merkeissä. Mikäli kannessa ei lukisi ”Pamela”, tähteä ei ehkä saattaisi edes tunnistaa itsekseen.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. Tähti on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.