Rita Oran etumus varasti huomion – ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa. Tähti on ollut kuvaajien suosiossa erilaisissa tapahtumissa ja gaalajuhlissa, ja pian laulajatar nähdään Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa.

Nyt 23-vuotias poptähti on kuvattu osallistumassa Adidas Originals -malliston lanseeraustilaisuuteen Lontoossa, Englannissa. Neitokaisen asuvalinta osui nappiin ainakin siten, että se sai ansaitsemanssa huomion paljastavan yläosansa ansiosta.

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.