Homopari adoptoi kaksi lasta – keksi tehokäyttöä pehmoleluille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisten saattaa olla vaikea päästä samalle tasolle lastensa mielikuvituksen kanssa. Pienet ihmiset näkevät asiat hyvin eri tavalla, ja osaavat yleensä ajatella avoimemmin kuin ympäristön muokkaamat aikuiset. Nyt eräs kahden isän adoptioperhe esittelee oman keinonsa lasten mielikuvituksen ruokkimiseen.

Becoming Pappy - blogi
Becoming Pappy – blogi
Becoming Pappy -blogi
Becoming Pappy -blogi

Rob ja hänen elämänkumppaninsa Sam saattavat voittaa yhdessä vuoden isä -tittelin, mitä tulee miesten luovaan tapaan yllättää heidän lapsensa. Vuodesta 2010 rekisteröidyssä parisuhteessa eläneet miehet saivat kauan toivomansa asian toteen – perheeseen muutti kaksi adoptiolasta. He halusivat tehdä lasten sopeutumisesta helpompaa pehmolelujen avulla.

Miehet tiesivät, että vieraat ihmiset ja uusi ympäristö saattaa olla lapsille lamaannuttava kokemus. Apuun riensivät aamiaispöytään asetetut pehmonallet, jotka luovat aamuihin oman tarinansa. Lelujen seikkailut ovat jatkuneet nyt kahden kuukauden ajan, ja aamupalapöydistä on toteutettu myös kuvasarja Becoming Pappy -nimiseen blogiin. Lelut asetellaan paikoilleen illalla, jotta ne ovat siellä lasten herätessä, Metro-lehti kertoo.