Kitaristit eivät olekaa bändin seksikkäimpiä – rumpalit kärkipaikalle!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin kyselystä, jonka mukaan naisia kiehtovat eniten muusikkomiehet, ja erityisesti heidän joukostaan kitaraa soittavat herrat. Nyt on kuitenkin julkaistu uusi kyselytulos, ja vastausten perusteella näyttää, että pettämättömällä rytmitajulla varustetut rumpalimiehet vievät pian kaikki bändin naiset.

Illicit Encounters -sivusto tiedusteli käyttäjiltään unelmien miesten ominaisuuksia. Seksikkäänä pidetään sotkuisilla hiuksilla varustettuja pörröpäitä, joilla on tiukat farkut ja rento asenne. Muusikoista puhuttaessa valinta osuu yhä useammin rumpaliin. Tämä siksi, että naiset pitävät vastausten perusteella kitaristeja tyyppeinä, jotka puhuvat, mutta eivät tee. Sen sijaan rumpaleiden paukuttelua katsottaisiin mielellään myös makuuhuoneen puolella.

Suurin osa vastaajista oli naisia, joilla on ollut salasuhde muusikon kanssa avioliiton ulkopuolella. Toisin sanoen ukkomiesten tulee pitää ensi kerralla silmällä vaimonsa lempiyhtyeen rumpalia, hän nimittäin saattaa saada keikkanautinnon jopa liiankin antoisaksi, Femail First vinkkaa pilke silmäkulmassa.