Hupsista! Näin pahasti häät voivat mennä pieleen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Häät lukeutuvat monen ihmisen elämän suurimpiin juhliin. Häiden suunnitteluun saatetaan käyttää hurjan paljon aikaa ja rahaa. Vaikka juhlia suunnittelisi kuinka paljon, ei kaikkiin yllättäviin tilanteisiin voi kuitenkaan varautua etukäteen. Häissä saatetaankin välillä nähdä todella näyttäviä mokia.

YouTube
YouTube

Nyt mokakoosteillaan miljoonayleisöt kerännyt Fail Army on koonnut kaikkein hulvattomimmat häämokat yhdelle videolle. Videosta voikin päätellä, että esimerkiksi tanssimisen aikana hääparin tasapaino saattaa pettää. Moni on nimittäin kaatunut puolisonsa kanssa näyttävästi vieraiden katsellessa.

Myös morsiuskimpun vastaanottaminen voi mitä ilmeisemminkin saada aikaan hurjia syöksyjä ja kaatumisia. Koosteella nähdään myös mitä voi pahimmillaan käydä, kun koko hääseurue asetellaan hääkuvia varten laiturin päälle. Itse vihkiminen on taas joissakin tapauksissa saanut lisäjännitystä kirkossa pyörtyilevien hääseurueen jäsenten myötä.