Tätä on odotettu: Nicolas Cage -puuhakirja julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Nicolas Cagesta on tullut hänen omintakeisen näyttelemistyylinsä ja lukuisten erikoisten roolivalintojensa myötä internet-meemien suosittu aihe. Mies on ahkera ja monissa rooleissa taitava näyttelijä, joka on esiintynyt uransa aikana yli 70 elokuvassa.

Tämän vuoden lahjavinkki Nicolas Cage -fanille on brittiläisen Haunt Me -kustantamon julkaisema Nicolas Cage -puuhakirja. Se pitää sisällään erilaisia leikkimielisiä tehtäviä, väritettäviä kuvia ja sarjakuvia joiden aiheet pyörivät Hollywood-tähden ja hänen tunnetuimpien elokuviensa ympärillä.

Splash
Splash

40-sivuinen Nicolas Cage -puuhakirja sisältää lukuisten eri taiteilijoiden tekemää Cage-aiheista kuvitusta. Kirjan suositushinta on seitsemän puntaa, eli noin hieman alle yhdeksän euroa.

– Olipa Nicolas Cage sitten kidnappaamassa lapsia, varastamassa upeita autoja tai taistelemassa väkivaltaisia rikollisia vastaan lentokoneessa, hänellä on tyyli jota voi kuvailla vain ”cagemaiseksi”, Haunt Me -kustantamon Benjamin Haunt kuvailee Splash News -uutistoimiston mukaan.

Näyttelijä Nicolas Cage, alunperin Nicolas Coppola, menetti kymmenien miljoonien omaisuutensa huonosti menneiden sijoitustensa ja veromätkyjensä takia. Hän joutui myymään linnansa, talonsa ja veneensä. Niidenkin jälkeen velkaa jäi vielä noin 14 miljoonaa dollaria. Cage sai kuitenkin äskettäin maksettua hieman veromätkyjään, sillä hän maksoi 360.545 dollaria verottajalle.

Splash
Splash
Splash
Splash