Petra shoppaili tyrmäävän näyttävänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkoslovakiassa syntynyt supermalli Petra Nemcova paljasti taannoin kokeneensa kovia vuoden 2004 tsunamissa Thaimaan Khao Lakissa, kun hän menetti luonnonkatastrofissa valokuvaajasulhasensa Simon Atleen. The Impossible -elokuva toi aidot tapahtuvat takaisin hänen mieleensä.

Sittemmin elokuva on jo ehtinyt väistyä mielestä, ja eilen Petra kuvattiin saapumassa Herve Ledgerin liikkeeseen todella tyylikkäässä asussa. Paikalla päivystäneet paparazzit räpsivät kaunottaresta sadoittain kuvia, kun Petra sai enemmän huomiota kuin keskimäärin julkkisgaaloissa.

Supermalli Petra Nemcova loukkaantui vuoden 2004 tsunami-katastrofissa vakavasti, mutta selvisi hengissä roikkumalla puussa kahdeksan tunnin ajan. Hänen miehensä Simon Atleen ruumis löydettiin vuoden kuluttua Sumatralta. Nykyisin Nemcova juontaa A Model Life -nimistä televisio-ohjelmaa ja toimii esimerkiksi La Senza -alusvaatemerkin mallina.