Mitä ihmettä, Pizza Hut pestasi kissoja – katso video

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissavideoiden suosiota ei voi kukaan kiistää, ja myös mainostajat ovat alkaneet ymmärtämään söpöjen ja pörröisten eläinten vetoavan varsinkin internetissä runsaasti aikaa viettäviin. Erityisen suosittuja kissat ovat Japanissa, ja nyt Pizza Hut -ravintolaketjun paikallinen osasto on päättänyt hyödyntää tätä mainoksissaan.

YouTube
YouTube

Japanin Pizza Hutin uudessa mainoskampanjassa seikkailevat Pizza Cat -kissat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että neljälle tavalliselle kotikissalle on puettu päälle Pizza Hutin työntekijöiden unvormut, ja ne nähdään videoilla suorittamassa erilaisia työtehtäviä ravintolassa. Kuten arvata saattaa, työt eivät aina suju aivan nappiin karvapalleroilta, vaan esinmerkiksi asiakaspalvelussa on vielä kehittämisen varaa.