Ilonpilaaja iski urheilukatsomossa – pilasi muiden päivän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa rantapalloja nähdään urheiluotteluissa lähinnä keväisin, kun jääkiekon Liigasta passitetaan joukkueita ulos jatkopeleistä, eli kesälomalle. Nyt Yhdysvalloissa eräässä urheiluottelussa on nähty yksittäinen rantapallo, joka toi iloa suurelle joukolle ihmisiä.

YouTube
YouTube

UNLV Rebelsin ja Arizona Wildcatsin välisen ottelun katsomossa oli kuitenkin eräs mies, joka oli ilmeisesti herännyt aamulla väärällä jalalla tai oli muuten vaan perusnegatiivinen vaimonsa tossun alla elävä ”Born To Be Wild, paitsi himassa” -osaston vätys.

Oli kuinka oli, niin mies otti rantapallon kiinni ja rikkoi sen betonilattialle. Miehelle olisi voinut antaa jäähyn epäkatsojamaisesta käytöksestä. Kaiken lisäksi spede antoi vielä itselleen aplodit.