KFC-ketjun outo japanilaiskampanja – kananuggetit näppäimistönä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen Kentucky Fried Chicken, eli KFC-pikaruokala tunnetaan sen friteeratuista kana-annoksista. Yhtiö on niittänyt viime vuosina kyseenalaista huomiota huonosti käyttäytyvien työntekijöiden ja annoksista löytyneiden ötököiden takia. Nyt mediaan nousee hauskempi uutinen.

KFC
KFC

KFC löytyy tätä nykyä jo 115 eri maasta ja ravintoloissa vierailee vuosittain 12 miljoonaa asiakasta. Nyt japanilainen KFC-ketju on yllättänyt asiakkaansa tuomalla markkinoille hyvin erikoisen tietokoneen näppäimistön hiiren ja USB-tikun kera. Setti on osa ravintolaketjun promootiokampanjaa, jossa näppäimet ja lisäosat näyttävät friteeratulta kanalta.

Samalla idealla toteutettuja arkipäivän tavaroita on nähty aiemmin muun muassa hampurilaisketjujen ja pitserioiden toimesta. Kerroimme taannoin lakanoista, jotka näyttivät rasvaiselta krapulapitsalta. Näitä tavaroita käyttäessä on vaikea päästä eroon ärsyttävästä pikkunälästä.