Nicole Kidmanin hurja harrastus tuo tasapainoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksikkään punapään maineessa ikänsä ollut Nicole Kidman nousi 90-luvulla tunnetuksi elokuvauransa ohella myös Tom Cruisen vaimona. Nykyisin hän on naimisissa kantrilaulaja Keith Urbanin kanssa. Nyt nainen paljastaa harrastavansa laskuvarjohyppäämistä.

Nicole Kidman on kertonut Telegraph-lehden haastattelussa rakastavansa huimapäisyyttä vaativaa laskuvarjohyppäämistä. Hän kärsii kertomansa mukaan kahtiajakautuneesta persoonallisuudesta, jossa toinen puoli ihannoi rauhallista kotieloa ja toinen rakastaa äärimmilleen vietyjä asioita. Kidman ei kuitenkaan lähtisi hyppäämään benjiä, koska se ei ole asutralialaissyntyisen naisen mukaan tarpeeksi eleganttia.

Olemme kertoneet Kidmanin käymistä kauneusleikkauksista, jotka ovat tehneet luonnonkauniista naisesta lähinnä suurella povella varustetun hamsterin näköisen. Silti näyttelijätär hehkuttaa haastattelussa nauttivansa parhaillaan hyvin onnellisesta ja elämänjanoisesta kaudesta, jota edesauttavat hänen lapsensa Sunday ja Faith. Hänellä on myös kaksi adoptiolasta liitostaan Tom Cruisen kanssa.

Sydneyssä asuvan Nicole Kidmanin näyttelijäura alkoi jo vuonna 1983, kun hän sai rooleja australialaisista televisio-ohjelmista ja elokuvaprojekteista. Sittemmin maailmankuuluksi elokuvatähdeksi nousseen Kidmanin tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Moulin Rouge, Batman Forever, Cold Mountain ja Australia. Nicole toimii näyttelemisen ohella Jimmy Choo -kenkämerkin mainoskasvona.