Pyärätemppu pieleen – mihin jäi itsesuojeluvaisto?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotivideoissa nähdään heikolla itsesuojeluvaistolla varustettuja henkilöitä, jotka kokeilevat erilaisia temppuja kohtalokkain seurauksin. Yksi suosituimmista kokeiluista lienee pyörällä ramppiin ajaminen, jonka jälkeen ilmalento päätyy veteen.

YouTube
YouTube

Painovoima näytti eräälle yrittäjälle närhen munat. Etenkin teinipojat testaavat mielellään rajojaan erilaisten temppujen muodossa. Nyt eräs pyylevä poika istahti pienen BMX-pyörän selkään, koska halusi hypätä rampilta lammikkoon. Jo alkumetreillä teinin vauhti jäi hieman torsoksi, ja videolla näkyy pojan haparoiva ohjaustyyli. Temppu ei päädy hyvin.

Hiljainen vauhti ei jaksa nostaa teiniä pyörineen rampin päälle ja hän kellahtaa pää edellä veteen. Lopputuloksena on puolet kasvoista peittävä mustelma ja nöyryytetty olotila. Video on kuvattu kesäisessä Alaskassa, vaikka maisemat muistuttavat suuresti suomalaista luontoa.