Silkkaa luksusta! Vauvoille perustettiin oma kylpylä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monet vanhemmat haluavat jälkikasvulleen vain parasta, ja silloin harrastukset, tarhat ja koulut tulee olla laadukkaita. Nyt Yhdysvaltojen Houstonissa on avattu kylpylä, joka tarjoaa vauvoille todellista luksusta – ja kaiken lisäksi vesiterapiaa ja yhdessäoloa muiden lasten kanssa.

Float Babies
Float Babies

FloatBabies on Kristi Isonin perustama kylpylä, jossa vauvat nauttivat kylpemisen lisäksi erityisesti erilaisista hieronnoista. Vauvat, jotka eivät osaa vielä edes kävellä, saavat kaulansa ympärille heitä varten suunnitellun kelluntarenkaan.

Pulikoimisen jälkeen ohjelmassa voi olla esimerkiksi chillailua ikätoverien kanssa tai vaikkapa jalkahieronta. Hoitojen on määrä stimuloida lasten lihaksia ja rohkaista heitä liikkumaan itsekseen. Vetinen olotila tuntuu lapsista tutulta yhdeksän kuukauden vatsassa makoilemisen jälkeen.

Float Babies
Float Babies
Float Babies
Float Babies
Float Babies
Float Babies