Hupsista! Jättimäinen sukuelin ilmestyi yliopiston bilekuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Omien kuviensa jakaminen koko maailmalle on sosiaalisen median aikakaudella naurettavan helppoa. Jopa niin helppoa, etteivät ihmiset aina vaivaudu tarkistamaan kunnolla onko heidän Facebookissa tai Instagramissa jakamiin kuviinsa ilmestynyt jotain niihin kuulumatonta.

Imgur
Imgur

Yhdysvaltain New Jerseyssä sijaitsevan Rutgersin yliopiston Facebook -sivulla jaettiin liikunnallinen kuva, jossa ryhmä mutajuoksuun osallistuneita opiskelijoita poseeraa kameran edessä. Lähempi tarkastelu osoittaa yhden kuvan miehistä olevan vähän turhankin innoissaan mutaleikkeihin osallistumisesta.

On epäselvää, onko miehen housuissa pullottava asia kenties sinne eksynyt käärme, miehen itsensä pilailutarkoituksella housuihinsa laittama salamipötkö vai onko opiskelija vain siunattu jättiläismäisellä sukuelimellä. Joka tapauksessa yliopiston Facebook-sivun käyttäjä olisi ehkä voinut vilkaista kuvaa tarkemmin ennen sen jakamista sosiaaliseen mediaan.