Katy Perry suunnittelee paljastuskirjaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jo nuorena uransa musiikin parissa aloittanut poptähti Katy Perry saapuu ensi keväänä Suomeen. Taannoin internetissä levisi arkistoista löytynyt video, jossa Katy Perry nähdään artistina 17-vuotiaana. Nyt Perry suunnittelee paljastuskirjan kirjoittamista.

Splash
Splash
Splash
Splash

Daily Mirror -lehden mukaan poptähdelle on tarjottu miljoonien dollareiden arvoista sopimusta muistelmiensa julkaisemisesta. Julkaisijat uskovat Katyn tarinan vetoavan ihmisiin, sillä nykyään rohkeasta imagostaan tunnettu poptähti varttui erittäin vanhoillisessa kristillisessä perheessä. Myös laulajattaren suhde esimerkiksi Russell Brandin kanssa kiinnostanee varmasti monia hänen fanejaan.

Vuoden 2014 MTV Video Music Awardseja seuranneet saivat äskettäin hieraista verkkokalvojaan, sillä suosittu poptähti Katy Perry asteli punaiselle matolle kokonaan farkusta valmistetussa asussa. Samankaltainen farkku-unelma nähtii vuonna 2001 Britney Spearsin päällä, ja tällöin popparin avecina ollut Justin Timberlake oli myös pukeutunut kokofarkkuasuun. Myös Perryn käsipuolessä nähty räppäri Riff Raff oli yltäpäältä yhteensopivassa farkkuasussa.