Pariskunta laihdutti 60 kiloa – et usko samoiksi ihmisiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eräs laihdutusohjelman osallistuja totesi aikoinaan, että ”Kauneus on katoavaa, mutta läski ikuista”. Ihan näillä sanoilla ei kuitenkaan voi esitellä amerikkalaista pariskuntaa, jonka molemmat osapuolet olivat taannoin huomattavan ylipainoisia. Eivät ole enää.

Matt Bradley
Matt Bradley

23-vuotias kokkina työskentelevä Matt Bradley painoi suurimmillaan 114 kiloa, kunnes päätti lopulta tehdä elämänmuutoksen ja ryhtyä laihduttamaan mentyään kihloihin niin ikään ylipainoisen Hannah-tyttöystävänsä kanssa. Pariskunta päätti yhdessä laihduttaa ja elää muutenkin terveellisemmin. Yhdysvalloissa se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty.

Muutamassa kuukaudessa pariskunnan häihin mennessä Bradley painoi enää 72 kiloa ja Hanna oli hänkin saanut pudotettua painoaan 18 kiloa. Mattin mennessä seuraavan kerran lääkärille ei tämä enää tunnistanut miestä samaksi. Lääkäri ei kuitenkaan ollut ainoa, kuten oheisista valokuvista voi hyvin päätellä.

Matt Bradley
Matt Bradley