Äiti teki kaksivuotiaan tyttären töherryksistä taidetta – mykistävän kaunista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äidit ja isät ovat tottuneet siivoamaan lastensa sotkuja, oli sitten kyseessä eteisessä lojuvat kurasaappaat tai ruokapöydän alle lipsahtaneet makaronit kastikkeineen. Lasten piirustuskyky kehittyy iän myötä, ja alussa paperille muodostuu vain epämääräisiä kuvioita.

Etsy.com
Etsy.com

Tämä ei kuitenkaan estänyt Ruth Oostermania taiteilemasta kaksivuotiaan tyttärensä Even töherryksiä upeiksi tauluiksi. Nainen yhdisti lapsensa luomat viivat ja lisäsi piirustuksiin värejä. Lopputuloksena syntyi hekumallisen upea taulukokoelma, jonka erillisiä teoksia on myös myynnissä. Katso kokoelman kuvat tästä.

Tässä on ideaa lapsiperheisiin esimerkiksi joulukorttien askartelemista varten. Äiti on aina unelmoinut tekevänsä yhteistyötä lapsensa kanssa, mutta hän oli valmis odottamaan vielä muutaman vuoden tytön kasvamista. Pian hän kuitenkin ymmärsi, että lapsen luomat aihiot ovat jo nyt tarpeeksi näyttäviä ja kekseliäitä.