Ariana Grandelta jäätävä vaatimuslista toimittajille – ei saa kuvata oikealta puolelta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Ariana Grande tuli tunnetuksi Nickelodeon-kanavan Victorious-sarjasta, kunnes julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa Yours Truly. Poptähti nousi taannoin otsikoihin, kun hänen väitetyt alastonkuvansa vuosivat julkisuuteen.

Mediassa on hämmästelty Ariana Granden vaatimuslistaa, joka koski hänestä juttuja tekeviä australialaisia toimittajia ja valokuvaajia. Valokuvaajia muun muassa kielletään jostain syystä kuvaamasta tähden kasvoja hänen oikealta puoleltaan. Lisäksi luonnollisen valon käyttö on kiellettyä.

Splash
Splash

Australiassa vieraillut laulajatar muun muassa perui kuvaaja Chris Palvichin kanssa sovitut mX-lehden valokuvaussessiot viime hetkellä edellä mainittuihin vaatimuksiin vedoten, siitäkin huolimatta että mies oli noudattanut aikaisemmassa tähdestä ottamassaan kuvassa ohjeita. Toimittajat eivät puolestaan saaneet kysellä Ariana Grandelta hänen ihmissuhteistaan, ex-poikaystävistää, edesmenneestä isoisästään, Mariah Careysta tai yhteistyöstä Justin Bieberin kanssa.

21-vuotiaan laulaja Ariana Granden The Way -single on osoittautunut menestyksekkääksi. Neitokaisen eksoottinen ulkonäkö on peruja siitä, että hänellä on italialaisia sukujuuria. Granden ääntä on verrattu Mariah Careyn ja Whitney Houstonin suloääniin. Hän seurustelee The Wanted -poikabändin Nathan Sykesin kanssa.