Durexin uutuuskondomi ihmetyttää: Kurpitsan makuinen photoshoppaus?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi Starbucks-ravintolaketjun suosituimmista erikoiskahveista on mausteinen kurpitsalatte. Kyseessä on syksyinen sesonkituote, jossa yhdistyvät ajankohtaan sopivasti makea kurpitsa ja mausteinen tuoksu.

Kurpitsalatten suosion myötä kurpitsaa on alettu Yhdysvalloissa käyttää mausteena myös muissa ruoka- ja juoma-aineksissa. Internetissä on viime päivinä levinnyt kuva väitetystä uutuustuotteesta, joka vie kurpitsalatte-innostuksen aivan uudelle tasolle.

Kyseessä on Durexin kurpitsan makuinen Pumpkin Spice -kondomi, joka on mitä ilmeisimmin vain taidokkaan photoshoppauksen tulosta. Kuvan saama valtava suosio sosiaalisessa mediassa kuitenkin kielii siitä, että yhtiön kannattaisi lanseerata kurpitsakondomi Yhdysvaltain markkinoille, mikäli sellaista ei ole vielä suunnitelmissa.