Ilouutisia teineille! Iphone 6 ottaa 10 selfie-kuvaa kerralla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suurin teknologiayhtiö Apple julkisti tällä viikolla uuden iPhone 6 -älypuhelimensa. Laitteissa on entistä tehokkaampi A8-suoritin ja lukuisia uusia ominausuuksia, kuten ostoksien tekemistä helpottava Apple Pay. LTE/4G-yhteyksien kerrotaan myös olevan nopeammat kuin missään muussa älypuhelimessa.

Monia nuorempia uuden iPhonen hankkimista suunnittelevia kuitenkin kiinnostaa varmasti sen uudet ominaisuudet, joiden luvataan tekevän selfie-kuvien ottamisesta entistä helpompaa. Burst-toiminnon avulla käyttäjä voi ottaa 10 selfie-kuvaa kerralla ja valita niistä otokset, joissa näyttää mielestään parhaalta. Myös kasvojentunnistustekniikka on uudessa iSight-kamerassa aikaisempaa kehittyneempi.

Applen iPhone 6 -puhelimesta tulee markkinoilla kaksi eri kokoista versiota. Suurempi on nimeltään iPhone 6 Plus. Pienemmässä on 4,7 tuuman ja suuremmassa 5,5 tuuman Retina HD -näyttö. Molemmat puhelimet ovat aikaisempia Applen puhelimia ohuempia ja laitteen näytön kerrotaan olevan aikaisempaa kovempaa. Uusi iPhone 6 tulee myyntiin muutamissa maissa 19. syyskuuta, mutta Suomi ei lukeudu noihin maihin.