Isoäidillä härski harrastus – ompelee jättikokoisia peniksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pullantuoksuisten isoäitien tiedetään myös neulovan sukkia ja keittävän maailman parhainta mehua. Varttuneemmalle iälle päässeiden rouvien käsityötaidoille voi olla aidosti kateellinen, sillä heidän hyppysissään muotoutuvat niin lapaset talveksi kuin verhot kesäkammarin ikkunaan.

Holly Stewart on isoäiti, joka loi uransa seksivälinetehtaalla. Työn loppumisen jälkeen hän päätti aloittaa uuden taide- ja käsityöharrastuksen, mutta huomasi, mitä hän ikinä tekikin, näytti se aivan fallossymbolilta. Tästä hän sai idean luoda jättikokoisia penisteoksia ompelukoneen avulla surrutellen.

Nyt naisen harrastus on edennyt siihen pisteeseen, että hän pitää parhaillaan penisaiheista näyttelyä kotikaupungissaan Kansas Cityssä. Näyttelyn nimi on HollyPolyester Local Grandmother Quilts Giant Penises, Mirror-lehti uutisoi.

– Tervetuloa tapaamaan ja viettämään kanssani aikaa huoneessa, joka on täynnä kikkeleitä, isoäiti vinkkaa näyttelyn esittelytekstissä.