Jennifer Lawrence Guinnessin ennätystenkirjaan – Miley Cyrusin kanssa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Jennifer Lawrence nousi supertähdeksi Nälkäpeli-elokuvien tähtenä. Vuonna 2013 hän voitti Oscarin Unelmien pelikirja -elokuvasta, ja Rolling Stone -lehti ylisti Lawrencea Yhdysvaltojen lahjakkaimmaksi nuoreksi näyttelijäksi. Hän pääsi viime vuonna Time-lehden sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle.

Nyt Lawrence on päässyt vuoden 2015 Guinnessin ennätystenkirjaan kaikkien aikojen tuottavimpana toimintaelokuvien sankarittarena. Pelkästään Nälkäpeli-elokuvat ovat tahkonneet 1,52 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti. Samaan ennätyskirjan painokseen Jenniferin kanssa pääsevät myös Miley Cyrus eniten netistä etsityimpänä popparina, Katy Perry eniten Twitterissä seuraajia keränneenä ja Shakira eniten Facebook-tykkäyksiä haalinena, Time uutisoi.

Jennifer Lawrence kohtasi hiljattain kielteistä julkisuutta, kun nettiin oli päätynyt hakkereiden toimesta kymmenittäin kuvia, joissa näkyvät kaikki naisen intiimit alueet. Näyttelijäneitokainen seurustelee parhaillaan Coldplay-bändin solisti Chris Martinin kanssa. 37-vuotias Chris kirjoittaa 24-vuotiaalle Jenniferille lauluja ja hurmaa häntä viemällä näyttelijättären retkille yksityisiin romanttisiin paikkoihin.