Justin Bieber riisui muotitapahtumassa – yleisö villiintyi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen poptähti Justin Bieber on noussut viime aikoina otsikoihin musiikkiuransa lisäksi jouduttuaan toistuvasti tekemisiin lain kanssa. Taannoin poptähden kerrottiin aloittaneen terapiaistunnot losangelesilaisen psykiatrin, John Kenyonin, vastaanotolla.

Justin Bieber osallistui tiistai-iltana New Yorkissa järjestettyyn Fashion Rocks -tapahtumaan, jossa hän nousi lavalle malli Lara Stonen kanssa. Tapahtumassa nähtiin yllättävä tilanne, kun poptähti päätti riisuuntua boksereilleen suorassa lähetyksessä. Laulaja itse väittää Instagram-tilillään tempauksen olleen suunnittelematon.

– En tunne oloani mukavaksi, mikäli en ole Calvin Klein -boksereissani, Bieber totesi riisuuntuessaan.

Justin Bieber ja Selena Gomez tunnetaan yhtenä tämän hetken ailahtelevaisimmista on-off-pareista. Kaksikko nähtiin taannoin yhdessä, kun nuoret osallistuivat Raamattutunnille Los Angelesin City Churchissa. He olivat näyttäneett onnellisilta, ja pian tämän jälkeen Bieber julkaisi Instagramiin sittemmin jo poistetun pusukuvan parista. He erosivat kuukauden pituisesta suhteestaan viimeksi heinäkuussa.